NEW!

SENSATION Silky Pressed Powder & IDEAL Perfect Cushion Foundation

Alhamdulillah. 
SENSATION SILKY PRESSED POWDER dah masuk. IDEAL PERFECT FOUNDATION pun dah restok, tapi terhad sebab dekat HQ dah licin abis. 😄
.
Sampai-sampai je SILKY PRESSED POWDER. Wangi semerbak baunya. BEST! BEST! Sangat senang nak apply & tak comot. Smooth je. Yang penting MESRA WUDUK. Ada 3 kod:
KOD 701 - Light
KOD 702 - Medium
KOD 703 - Natural
.



Ada yang bertanya, kak Nieza, apa beza bedak bekas putih dengan hitam? Ok ni nak bagitau.
.
Yang IDEAL tu bedak siap ada foundation dah, so kalau apply yang ni tak nak pakai pressed powder pun dah cun 😘
Yang SENSATION tu bedak sahaja. Takde foundation. Kalau nak lagi berseri, apply SENSATION after pakai IDEAL. Yang pastinya produk MT COSMETICS tak berlengas dan tak melekit walaupun pakai sepanjang hari 😘
.
IDEAL - RM68
SENSATION - RM42


⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ 

Kami sekarang ini ligat mencari MT COSMETICS DEALER, dengan keuntungan 25% - 30% sehingga akhir Syawal ini. Sekiranya anda berminat boleh terus hubungi :

PM INBOX : www.facebook.com/messages/MTCosmetics.SDM
SMS | WHATSAPP | TELEGRAM : 012-676 5886 (Pn. Nieza, MT Cosmetics Manager)

* Bimbingan akan disediakan

No comments:

Post a Comment

MT COSMETICS © 2016 | Designed by ✿ Nieyxzha Designs ✿ ™ | Best viewed with Google Chrome